Karlsson: ”Inställda på en tuff uppgift”

kb-redNyheter, Senior

Tränaren Kalle Karlssons ord inför mötet med Uppsala-Kurd FK på söndag kl 14.00 hemma på Stadshagen.

”Välkommen till Stadshagen!
Senaste matcherna har vi känt medvind. I förra hemmamatchen svarade vi för årets bästa insats och målfest mot Vallentuna. Förra helgen blev det en meriterande trepoängare borta mot serieledaren Märsta. Men är det något vi lärt oss i denna serie är det att vi kan vinna mot alla lag och förlora mot alla lag. Så jämnt är det.

I sommar har det som alltid på denna nivå varit en del omsättning i truppen. Gijs Niehe (Holland), Måns Sörensen (USA) och Edwin Ekholm (Umeå) har flyttat från Stockholm. Ibrahim Niambele, som tog break under våren på grund av jobb, har skrivit på för Värmdö och Iljas Ahmedov tog steget till Djursholm/Andrea Doria. I gengäld har vi fått in fina nyförvärv: Jonas Crona (AIK U19), Emrah Yildirim (ex-Konyaspor), Johan Grahn (Andrea Doria), Moudou Gassama (Sollentuna) och Fernando Iglesias (Lindome). Värvningen av den sistnämnde blev till och med omskriven i Dagens Nyheter.

Uppsala-Kurd slåss för kontraktet och har gjort starka resultat efter uppehållet så vi är inställda på en tuff uppgift på söndag eftermiddag!
Forza KB!”

– Kalle Karlsson, tränare i KB

Tränarens ord publiceras i KB:s matchprogram som delas ut på Stadshagen i samband med hemmamatcherna.