KB åker på träningsläger till Turkiet

kb-redNyheter, Senior

Karlbergs BK har nöjet att meddela att herrlaget i slutet på mars åker på träningsläger till Topkapi Palace utanför Antalya, Turkiet.
Samma destination och anläggning har också bokats av ett flertal elitlag.
– Träningslägret blir ett perfekt tillfälle för oss att finslipa det som ska sitta till seriestarten. Lägret är extra viktigt i år då vi endast har fått två bollpass per veckan på Stadshagen under vinterperioden, säger herrlagets tränare Kalle Karlsson.

Here We Go Fotboll har en lång erfarenhet av att erbjuda kvalificerade träningsläger till fotbollslag, oavsett nivå. Täta kontakter med anläggningarna och tydlig kravställning borgar för god kvalitet.
Topkapi Palace, som är en femstjärnig all inclusive-anläggning belägen vid havet, blev snabbt en favorit.
Den utomordentliga servicen, de högklassiga fotbollsplanerna i direkt anslutning till hotellet, de fina poolerna och den vällagade maten är en del av förklaringen bakom succén.
– Som ansvarig för träningsläger på Here We Go Fotboll är jag oerhört stolt över att vi kan erbjuda så fina förutsättningar för träning och rekreation till olika fotbollslag. Tack vare vår goda relation med destinationen kan vi också erbjuda det här paketet till ett väldigt attraktivt pris, säger Martin Nilsson, Club Sales Manager på Here We Go Fotboll.

Utöver Karlbergs BK har elitlag som Falkenbergs FF, Halmstad BK, IFK Värnamo, Östersunds FK, Varbergs Bois och Ängelholms FF bokat sitt träningsläger på samma ställe under försäsongen. Att nu också Karlbergs BK väljer att förlägga sitt träningsläger till Topkapi Palace betyder mycket för Martin Nilsson.
– Eftersom jag själv har en väldigt personlig relation till fotboll, tidigare som aktiv men nu som ledare, blir jag oerhört glad när en ambitiös förening som Karlbergs BK och Lennart Sandahl visar oss förtroende genom att välja oss som arrangör. Jag är helt säker på att laget kommer att få en fantastisk upplevelse och kommer att komma hem som ett ännu mer sammansvetsat och laddat gäng, säger Martin Nilsson.

För KB:s sportchef Lennart Sandahl är träningslägret i Antalya förhoppningsvis starten på en årlig tradition.
– Jag är otroligt stolt över att KB som klubb kan erbjuda våra spelare en vecka tillsammans där vi får kvalitativa träningsmöjligheter och inte minst svetsar samman gruppen inför säsongspremiären i division 3, säger han.
När det gäller finansieringen kommer lägret inte att belasta klubbens ekonomi.
– Killarna i laget betalar halva summan ur egen ficka. Resterande del har vi jobbat ihop genom försäljning och ett attraktivt sponsorpaket. Där ska Kenneth Holm, marknadschef på TaxiKurir, ha ett stort tack. Utan hans kontaktnät på marknadssidan hade det här aldrig varit genomförbart på så kort tid, säger Lennart Sandahl.
KB:s herrlag reser från Arlanda den 27 mars med hemresa 3 april. Laget kommer spela minst en träningsmatch mot ännu okänt motstånd.

/red