Danderyd–KB 2–1

MelkerMatchreferat 2014, Senior0 Comments

Karlbergs BK åkte ur Stockholm Cup på onsdagskvällen i semifinalen mot Danderyds SK.

Division 4-laget hade två handikappstraffar och inledde med att dunka in båda och därmed ta ledningen med 2–0 redan före avspark.
KB hade inledningsvis svårt att bemästra de hårt kämpande motståndarna och underlaget och bjöd hemmalaget på ett par möjligheter att utöka ledningen första kvarten. KB:s bästa chans under första halvtimmen hade Tor Ranniste, som tvingade Danderyds målvakt till en kvalificerad räddning från nära håll.
KB, som hade en straffsituation när pigge Ömer Erdal gjordes ned, tog över mer och mer. Men man lyckades inte få in någon reducering före paus.

Till andra halvlek spelade KB mer rakt och satte tryck på Danderyd. Med cirka 20 minuter kvar satte Atilla Köksal reduceringen till 1-2 från straffpunkten. Sista kvarten skapade KB en rad chanser, men bollen ville inte in. Mathias Sundberg var närmast med en nick i utsidan av stolpen.

Danderyds SK–Karlbergs BK 2–1 (2–0 via handikappstraffar)
Mål, KB: 2-1 (70) Atilla Köksal (straff).
Publik: 150.