KB – Arameisk-Syrianska 0–0

kb-redNyheter, Senior

KB spelade oavgjort på lördagen i en träningsmatch mot Arameisk-Syrianska.

Karlbergs BK har dragits med en gigantisk skade- och sjukdomslista under försäsongen. Mötet med Arameisk-Syrianska från den södra division 2-serien var inget undantag och läget blev värre på matchdagen med återbud från Victor Vera Garcia och Alexander Hedman.
Spelet var relativt jämnt och chansfattigt. Matchen slutade mållöst. Hemmalagets bästa möjligheter hade Edvin Monemi i slutet av första halvlek och i början av andra.

I hemmalaget gjorde mittfältaren Adam Westin comeback. Det var hans första framträdande sedan den komplicerade fotskadan som han ådrog sig i maj förra året.
I andra halvlek fick Arvid Carenfelt och Carlo Russo, båda födda 2002, göra a-lagsdebut. Även Tor Ellebo, också född 2002, som debuterade mot Enskede IK för tre veckor sedan, hoppade in i slutminuterna.
– Det var en stabil insats utifrån förutsättningarna. Det var skönt att försvarsspelet fungerade, sa KB-tränaren Kalle Karlsson.

Karlbergs BK–Arameisk-Syrianska 0–0