KB-dagen 2015 blev en stor succé!

Thomas BahnsonFrån kansliet

På måndagen 8 juni samlades uppåt 500 spelare och ledare med familjer på Stadshagens IP för att fira KB-dagen! Vi vill rikta ett gigantiskt stort tack till alla som kom ner och målade Stadshagen rött! Det är nog ingen överdrift att påstå att vi aldrig haft så många medlemmar på plats som i måndags och er närvaro värmde verkligen ett KB hjärta.

På fotbollsplanen fanns det aktiviteter för alla. Matcher på småplaner med blandade lag för de som ville spela. Skottmätartävling för de som ville tävla. Ballbreaker var på plats med sin populära station Fotbollsbowling. A-lagspersonligheterna Kalle Karlsson, Sean Sabetkar, Keivan Keshavarz och Lennart Sandahl närvarade och utmanade barnen i straffsparkar och possessionspel. Puma och Stadium var på plats och bidrog med fina priser till de tävlande.

Vid cafét gick grillen på högvarv. ICA MAXI Lindhagen bidrog med hamburgare och dricka till alla spelare och ledare. Wrapsons var på plats för att bjuda på smakprover på deras goda wraps och vi hade kläd- och souvenirförsäljning i tältet med härlig loungemusik i bakgrunden. Det fanns även möjlighet för lagen att ta lagfoto.

I år hade vi KB-dagen på en vanlig vardag för första gången och vi ser det som en stor succé och nu känns det som vi hittat konceptet. Så vi ses nästa år på en härlig junivardag för att fira 2016 års KB-dag!

Åter igen, ett stort tack till alla spelare, ledare och familjer som deltog. Och ett speciellt stort tack till alla ledare som hjälpte till med alla stationer, utan er hade vi inte klarat det!

Mvh KB:s styrelse och personal