KB-dagen 8:e juni 16.30-19.00

Thomas BahnsonFrån kansliet

Måndagen den 8 juni arrangeras den årliga KB-dagen på Stadshagens IP. Det blir fullt med aktiviteter och börjar redan klockan 16.30 och håller på fram till klockan 19.00.

Bland aktiviteterna har vi en skottmätare, minifotbollsplaner för lag som vill utmana varandra och tävlingar för de som känner sig manade. A-laget är på plats från 18.00 och utmanar ungdomarna i olika moment, målvakterna kör straffsparkstävling och utespelarna utmanar i något som kan liknas ”ta bollen om ni kan!”. Det blir också aktiviteter vid cafeterian med försäljning av souvenirer, kläder, snacks och dryck. Alla spelare och ledare får en hamburgare och en läsk/kaffe som KB bjuder på!

Vi kommer även ha lagfotografering mellan 17.30-18.30 för de lag som ännu inte fotograferats.

Sponsorer är inbjudna och styrelse med personal kommer även vara på plats för att dela denna dag med alla medlemmar.

Det finns helt enkelt något för alla på KB-dagen men främst ser vi denna dag som en chans för alla Karlbergare att lära känna varandra bättre och bygga relationer. Vi ser att alla träningar ställs in så hela föreningen är på plats och vi kan göra detta till årets trevligaste KB happening!

ALLA ÄR VARMT VÄLKOMNA!

Barn, föräldrar, spelare, ledare, vänner, familj