KB dam – Danderyd 5-1

Thomas BahnsonDam0 Comments

Detta var sista matchen innan uppehållet, en framflyttad match och den enda matchen i 5A denna helg.

För en vecka sen låg vi 7 poäng bakom Vasastan med två matcher tillgodo, vi vann mot Enebyberg i måndags och idag vann vi mot Danderyd med 5-1, stark karaktär att klara av den pressen som ändå ligger på ett lag med matcher tillgodo som måste spelas av.

Man kan väl säga att spelet inte stämde idag. Stadshagen 2 var planen för dagen och det är ingen höjdarplan, kort och smal och dagen till ära vattensjuk. Jag skulle betala pengar för att aldrig behöva spela match där igen.

Vi fick inte igång ett passningsspel och det tog ett tag innan ledningsmålet kom, men när det kom så fortsatte vi bara.

1-0 kom runt 40e minuten då Louise kommit loss på vänsterkanten och slagit in en passning förbi målvakten till debuterande Molly som hade öppet mål.

2-0 gjorde Louise efter en djupledslöpning på Mincas fina pass.

3-0 kom i andra halvlek efter ytterligare en djupledspass, denna gången av Carro och målskytt än en gång var Louise.

4-0 gjorde Louise på straff och fullbordade därmed sitt hat-trick. Louise insatser under året har helt enkelt varit ovärderliga!

5-1 gjorde Lotta när hon bröt en passning och drev bollen till ett friläge och bredsidade in sista målet.

En skön vinst att avsluta med, absolut inte vår bästa match men därför desto skönare.

Nu ligger vi 2a och vi är obesegrade, verkligen en svit vi vill bygga vidare på. Vi är här för att vinna denna serien och vi ser fram emot hösten.

Laget:

Sofia

Kristin, Ida, Lisa, EmmaO

EmmaS, Carro, Minca, Lotta

Molly, Louise

Avb: Klara, Sanna

Kb dam – Danderyd 5 – 1 (2 – 0)

1 – 0 Molly (Louise)

2 – 0 Louise (Minca)