KB dam – Rotebro 3 – 3

Thomas BahnsonDam0 Comments

Ytterligare en härlig vårdag med sol och 15 grader, det kändes bra inför matchen, alla var taggade, vi hade en bra genomgång och motståndarna verkade oorganiserade, dom hade ingen tränare på plats och heller inga avbytare.

Vi öppnade matchen starkt och gjorde 1-0 ganska omgående, Louise slog ett hårt inlägg som målvakten räddade men Malou var på plats och slog in returen från nära håll. 2-0 dröjde inte alltför länge, Louise kom ytterligare en gång förbi på kanten och serverade Charlotte på bortre stolpen, likartade mål och härligt att se sådana typer av samarbetsmål. Dom hade runt den här tiden tvingats byta av en spelare pga skada och dom tvingades spela med 10 spelare.

Dom fick ett riktigt turmål i mitten av halvleken, en långboll från 30-40 meter togs av motvinden och dök ner bakom Klara i mål. Surt och oförtjänt. Men vi reste oss och fick in 3-1 kort efter genom Louise än en gång, ett hårt och högt inlägg seglade över deras målvakt.

Vi pratade i paus om att inte tillåta oss att underskatta dom, 11 mot 10 är fortfarande en match. Jag vet inte vad som egentligen hände men vi tappade vårt spel, vår ork och hade inte mkt att sätta emot deras kämpaglöd. Dom gjorde 2-3 på ett likadant sätt som första, ett långskott som medvinden tog och som gjorde det svårt för Klara. Vi hade nog 3 chanser som vi kunde och borde gjort något mål på men det var inte vår dag och dom sköt ytterligare ett långskott i slutet på matchen som gick in.

Riktigt surt, vinsten var där för oss att ta, men vi hade inte turen på vår sida. Det positiva är att vi nu mött Vasastan och Rotebro, två av seriens starkaste och vi har 4p på dom matcherna. Vi har en rolig säsong framför oss, inget snack om saken! Detta laget har kommit så långt sedan förra året, vi går in i varje match och tror på seger, det är en stor förändring, men givetvis är det inte hela världen om det inte blir seger i en match, och så får vi tänka efter en match som denna, vi har en viktigt och tuff match mot Långholmen på söndag och då krigar vi 90 minuter till.

Laget:
Klara