KB – Enköpings SK 2–3

kb-redNyheter, Senior

Karlberg tappade en till synes säker 2–0-ledning till förlust i lördags mot Enköping. KB ledde efter en rätt chansfattig första halvlek efter mål av Pashang Abdulla och André Nader.
I andra halvlek hade KB tre jättelägen att sätta 3–0 men istället kom två snabba hemmamål inom loppet av några minuter. Momentum i matchen svängde snabbt. KB lyckades balansera upp spelet, men då blev André Nader utvisad för en eftersläng.
Med åtta minuter kvar satte Enköping 3–2 efter ett försvarsmisstag i KB:s straffområde. KB forcerade sista minuterna och skapade två chanser att kvittera, genom Daniel Da Silva som dels prickade stolpen, dels sköt centimetrar utanför stolpen på tilläggstid.
– Det var ingen bra insats. Vi var inte ens bra i första halvlek när vi hade ledningen med två bollar, det var på tok för hög felprocent. I starten av andra spelar vi bra och har lägen att avgöra men då är vi inte tillräckligt kliniska. Det fick vi betala för, säger KB-tränaren Kalle Karlsson.

Karlbergs BK–Enköpings SK 2–3 (2–0)
Mål: 1–0 (16) Pashang Abdulla (straff), 2–0 (44) André Nader, 1–2 (53) Pontus Lundén, 2–2 (57) Hugo Rödlund (Dennis Botchey), 2–3 (82) Hugo Rödlund.
Publik: 120.

Kommentarer

kommentarer