KB för Lesbos

kb-pelleFrån kansliet

Insamling för drabbade i Grekland

KB-familjen stöttar självklart de otroligt utsatta på flykt i södra Europa. Hundratusentals människor, och många är barn, är på flykt från krig och elände. Vi kan göra skillnad för många genom en liten, men betydande insats.

Vi har nu ordnat så alla som vill/kan lämna begagnade skor i klubbstugan kan göra det på ett enkelt sätt. Lämna ditt bidrag i våra märkta kartonger i klubbstugan, så åker kansliet och lämnar allt i Kungsträdgården den 12 september.

ENDAST SKOR!

(Några riktlinjer för de som vill bidra)

Insamling av hela, rena, torra skor (alla storlekar behövs, från barn till vuxen). Knyt ihop skorna parvis så att de inte kommer bort från varandra, gärna med ett par oanvända strumpor i. Lägg dem i en plastpåse, förslut och lämna i vår insamlingslåda i klubbstugan. Märk gärna dina skopåsar med skostorlek om du kan, så blir det lättare att hitta nya ägare till dem. Rent och torrt är viktigt på grund av mögelrisken som annars finns under transporten.

Stort tack för Er insats!

Ni kan även åka dit själva:

INSAMLING i Kungsträdgården, 11 september kl 11 – 18 och 12 september kl 10.00 -15.30.

Om du vill göra mer. Läs här!

För mer information och frågor kontakta kansliet@karlbergsbk.se