KB-GUSK 0-2

kb-andersMatchreferat 2015, Senior

Atilla Köksal kämpar med GUSK-försvaret. Foto: Anders Jansson

Det blev förlust i den avslutande matchen i division 2 för Karlbergs BK.

Efter nederlaget mot Syrianska hade KB inte längre någon teoretisk chans att klara kontraktet i division 2 Norra Svealand.

Mötet med Gamla Upsala SK blev en avslagen historia där gästerna tog ledningen med 1–0 i första halvlek efter ett bolltapp i hemmalaget. Sebastian Silva hade den bästa kvitteringschansen för KB, men GUSK-målvakten klarade nicken med en svettig räddning.

Direkt efter paus gjorde GUSK 2–0 sedan KB-målvakten Lennart Sandahl lämnat retur och en (offsidestående?) bortaspelare placerat in bollen från nära håll.

– Matchen var en spegelbild av vår säsong. Vi bjuder på ett enkelt mål i början och får jobba i uppförsbacke. Sedan lyckades vi inte hota dem i andra, säger KB-tränaren Kalle Karlsson.

Karlbergs BK–Gamla Upsala 0–2 (0–1)

Publik: 80