KB-Herr vidare i Stockholms Cup

kbadminSenior0 Comments

Tisdagskvällen spenderades på Skarpnäcks Sportfält för ett möte med en hel del KB-bekantingar i poppislaget Andrea Doria FC. Fredrik Jonsson, Magnus Börjesson, och Ludde Webrink känner vi igen ifrån förra året, och de var alla på plan eller strax vid sidan under kvällen. Kul att se er grabbar, speciellt runt den lilla kulan som vi alla älskar.

Matchen då? Vi vinner med 5-3, och spelar egentligen inte riktigt bra alls. Felpass, värderingsmisstag, dålig laddning, etc, men det såg inte bra ut. Vad tar vi med oss från en sån här uppvisning? Inte mycket, förutom att vi gör 5 mål framåt. Det kunde ha varit 10st, om vi hade varit mer distinkta.

Doria bjuder definitivt upp till dans, och med sin höga press förvånar dem oss och tar oss lite på sängen. Men, vi skall kräva mer av oss själva för att kunna ta oss ur den på ett mer effektivt sätt.
Vi önskar Andrea Doria lycka till i serien denna säsong, och ser fram emot att lira mot er igen. Kanske en träningsmatch nästa säsong?

Lev väl,

Roger