Octapharma Sommarfotbollsskola & Camp v26

kb-pelleNyheter, Nyheter KB fotboll

Under v.26 så samlades 122 barn & ungdomar tillsammans med 13 ledare på Stadshagens IP för att njuta av ännu en vecka av KB:s Octapharma Sommarfotbollsskola och Camp.

Som alltid vill vi ge barnen en mix av både fotbollsmoment, lekar och tävlingar för omväxlande och roliga dagar. Det låter och ser ut som om barnen uppskattar alltihop. Vädret har varit med oss så här långt och vi hoppas att det håller i sig!

Nytt för i år är att vi har A-lagsprofiler som instruktörer på Camp för de äldsta kullarna; Kalle Karlsson, Tor Ranniste och Oscar Sewerin. Här har ungdomarna chansen att lära sig från erfarna elit-fotbollspersoner. Och några av våra mest erfarna ungdomsledare med flera år inom knatteverksamheten, lagverksamheten och sommarfotbollsskolan tar hand om de yngre årskullarna.

Vi har även Sommarfotbollskola och Camp vecka 33. Det ser ut att bli ännu en vecka med massor av deltagare, men det finns fortfarande några platser kvar så passa på att anmäla ditt barn redan idag! Kom ihåg att man får rabatt när man anmäler sig till dubbla veckor.

Anmälan hittar du här (under respektive sidomeny)

DSC00089

Kommentarer

kommentarer