KB Påskcamp 2019

kb-pelleFrån kansliet

KB Påskcamp riktar sig till flickor och pojkar födda 2006-2010. Träningarna leds av våra utbildade tränare från föreningens äldre lag.

Träningsupplägget är enkelt skapat utifrån vår spelarutbildningsplan där träningsmetodiken och pedagogiken bygger på funktionalitet och hur spelet fotboll ser ut.

Årets camp erbjuder även camp för våra målvakter där vi har 8 platser. Passen leds av herrlagets målvakt Viktor Segerström.

Sista anmälan och betalning för dessa aktiviteter är 31 mars.

KB Påskcamp 2019:

Datum: 15-18 april

Tider: 9.00-15.00

Plats: Stadshagens IP

Ingår: Lunch och mellanmål

Ingår ej: Under detta camp ingår inga kläder eller boll.

Alla KB-spelare uppmanas dock bära KB-kläder.

Avgift: 1 350 kr

Karlbergs BK dokumenterar sin verksamhet med bilder och video. Detta material används för att utvecka vår verksamhet samt ibland använda i kommeriellt syfte som marknadsföring av aktiviteter om vår verksamhet och används endast i KB:s egna kanaler (webbsida, sociala medier). Vill du inte att ditt barn ska synas på några bilder, eller har skyddade personuppgifter, vänligen skriv detta i er anmälan.