KB signar ung anfallare

kb-redNyheter, Senior

Karlbergs BK förstärker truppen. På fredagen lämnades övergångspappren in för David Lividikos övergång från Nacka FF.

David Lividikos, 19 år, har tränat med KB i drygt en månad. Sedan en vecka har parterna varit överens och på fredagen lämnades övergångspapprena in till förbundet. Det innebär att anfallaren, som tidigare även representerat Enskede, hinner bli spelklar till cupmatchen mot Värmdö 14 mars.
– David Lividikos är ett spännande tillskott på anfallssidan. Med sitt fina djupledsspel tror vi att han kan bli lurig att hålla koll på för motståndarna. Trots sin unga ålder är det en välskolad fotbollsspelare som snabbt kommit in i gruppen och som vi hoppas kan få sitt genombrott den här säsongen, säger sportchefen Lennart Sandahl.

Tränaren Kalle Karlsson säger:
– David är en ung, utvecklingsbar spelare som har har fått känna på lite division 2-spel i Nacka. Han passar in i den spelarprofil som klubben i första hand sökt efter: Unga spelare som siktar uppåt.

Karlberg spelar träningsmatch mot Andrea Doria på lördag kl 14 på Stadshagen.

/red