KB släpper säsongskort

kb-redSenior

sasongskort2

Nu är det här – säsongskortet som ger dig tillgång till alla Karlbergs hemmamatcher kommande säsong för ett reapris.

I samarbete med klubbsponsorn Ballbreaker har Karlbergs BK tagit fram ett säsongskort för 2014. Kortet gäller entré för samtliga lagets hemmamatcher i division 2 samt Stockholm Cup.
Priset ligger på 250 kronor. Att erlägga entré vid varje hemmamatch skulle kosta 700 kronor. Du kan alltså spara 450 kronor på att köpa säsongskortet.
– Förhoppningsvis kan det få folk att komma till Stadshagen och se oss lite oftare, plus att man slipper ha med sig kontanter för att betala entré, säger assisterande tränaren Kalle Karlsson, som drivit frågan.

Säsongskortet går att köpa via Karlbergs kansli ( kansliet@karlbergsbk.se ) eller i entrén vid premiären mot Akropolis 12 april.

/red