KB söker samarbetspartner 2015

kb-pelleFrån kansliet

Karlbergs BK (KB) söker nu aktivt efter en samarbetspartner inom reklam/tryck. De senaste 5 åren har KB:s varumärke växt och utvecklats genom och till stort nätverk av sponsorer och samarbetspartners. Mycket av det arbetet har gjorts av ideella krafter. Nu vill vi ta nästa steg och utveckla konceptet KB ytterligare, då med hjälp av professionell byrå/person som kan erbjuda ännu bättre service till vår verksamhet. Vi ser ett behov av att knyta ihop varumärket KB med våra samarbetspartners. Det gäller allt ifrån lösningar för CSR (Corporate Social Responsibility) till souvenirer och skyltar.

Under 2015 så vill vi växa med uppgiften som Kungsholmens största fotbollsförening. Stort ansvar vilar därför på vår profil och image gentemot vår omvärld. Vi ser ett värde i att alla våra samarbetspartners syns och profileras på ett trovärdigt och professionellt sätt. Som idrottsförening ansvarar vi inte bara för driften av föreningen, utan även för att våra partners mår bra och uppfattar oss som en bra förening med en stor samhällsnytta. Detta är en medveten strategi som vi antagit när det gäller arbetet för att stärka ekonomin. Istället för att belasta medlemmar med dyra avgifter vill vi istället bygga ekonomi kring alternativa kanaler. Sponsorer är en sådan.

Nu söker vi efter en viktig samarbetspartner som kan ge oss det lilla extra. Någon som kan leverera en helhetslösning inom reklam/tryck och som kan bistå oss i processen med att utveckla varumärket Karlbergs BK.

Kontaktperson i detta projektet är klubbchef Pelle Brädefors. För tips och mer information kring detta kontakta Pelle@karlbergsbk.se eller på 0701-904093.