KB söker U19 tränare

Johan WilnyFrån kansliet

Är du vår nya U19 tränare?

Karlbergs BK söker en chefstränare till vårt U-19. Laget är en brygga mellan ungdom och senior. Det är här vi förädlar och finslipar våra spelare och förbereder dem för seniorfotboll. Målsättningen är att göra övergången så smidig och optimal som möjligt. Vi tror att en viktig komponent är om spelare ges möjlighet att spela seniorfotboll tidigare så har det en positiv inverkan på spelarens utveckling och det stimulerar individen på ett bra sätt. Vi har idag ett väl fungerade samarbete med U-17 och A-lag. Truppen består av spelare mellan 17-19 år. Laget kommer att under 2017 spela i P18-kvalificeringsserien (för U19-allsvenskan) och R 1-3 (delat med A-laget). Laget tränar 4 pass i veckan och har 1-2 matcher i veckan.

Uppdraget

Vi söker en duktig spelarutvecklare. Ditt uppdrag är att se till att våra spelare i truppen får en fortsatt bra utbildning i klubben. Vi ser gärna att du arbetar brett med både laget och jaget. Du balanserar individuell utveckling med de taktiska och på så sätt arbetar med en övergripande taktisk modell såväl som en individuell utvecklingsplan för alla spelare. Målsättningar är att ta varje spelare från ungdomsspelare till seniorspelare. Det är resan som är målet. Vi har inga resultatkrav utan arbetar främst med att utveckla laget taktiskt och särskilt individens fotbollsfärdigheter och då arbeta med den utbildningsplan som finns i klubben.

Vi uppskattar att uppdragets omfattning är 15 tim/vecka

Vem är du?

Du har gärna någon form av pedagogisk utbildning eller erfarenhet från pedagogiskt arbete och tydligt i ditt sätt att förmedla instruktioner och anvisningar. Du bör ha haft liknande uppdrag på samma eller på högre nivå. Då den främsta målsättningen är att utveckla laget och individerna ser vi att du är kommunikativ, inspirerande, prestigelös och har en mycket god förmåga att samarbeta med både klubb och övriga lag runt om. Givetvis delar du föreningens värdegrund och uppfattning om ungdomsfotboll. Du ser att utvecklingen hos individer bäst sker när kravbild möter möjligheten att lyckas och att din träningsfilosofi grundar sig i det funktionella.

Stor vikt läggs vid personlighet och humanistiskt ledarskap. Goda referenser från tidigare uppdrag kommer att krävas. Vi ser helst att du har formell behörighet och då lägst UEFA A.

Klubben erbjuder gärna utbildning och tillämpar individuell lönesättning. Ersättningen speglar arbetsinsats, ansvar för uppdraget samt erfarenhet hos sökande. Uppdraget börjar enligt överenskommelse.

Ansökan skickas på mail till johan.wilny@karlbergsbk.se