KB Sommarcamp riktar sig till flickor och pojkar födda 2006-2009, träningarna leds av skickliga och meriterade fotbollsinstruktörer från Stockholmsfotbollen. Träningsupplägget är framtaget av ungdomsansvarig i KBTräningsupplägget baseras på KB:s spelarutbildningsplan, träningsmetodik och bygger enkelt beskrivet på funktionalitet och hur spelet fotboll ser ut.   

Arbetsmetoden är att arbete utifrån olika teman som följer en tydlig metodik med specifikt utvecklingsfokus. Spelarna kommer på så sätt få med sig viktiga verktyg i sin egna fotbollsutveckling. På campen ingår lunch och mellanmål på eftermiddagen.

Samtliga spelare delas in i mindre grupper och vi utgår från lag- och åldersindelningen som råder i föreningen. Barn som spelar i samma lag hamnar automatiskt i samma grupp.

Sista anmälan och betalning för dessa aktiviteter är 31 maj för V.25 samt 10 aug för V.33.

KB Sommarcamp 2019:

Vecka 25 (mån-tor) Anmälan är öppen! 25 platser kvar!

Vecka 33 (mån-fre) Anmälan stängd! Fullbokad!

Tider: 9.00-15.00

Plats: Stadshagens IP

Ingår: Deltagare får produkter från Nike som består av: T-shirt, boll och vattenflaska samt lunch och mellanmål.

Avgift: (v. 25) 1 700 kr,  (v.33) 2 000 kr

Karlbergs BK dokumenterar sin verksamhet med bilder och video. Detta material används för att utvecka vår verksamhet samt ibland använda i kommeriellt syfte som marknadsföring av aktiviteter om vår verksamhet och används endast i KB:s egna kanaler (webbsida, sociala medier). Vill du inte att ditt barn ska synas på några bilder, eller har skyddade personuppgifter, vänligen skriv detta i er anmälan.

Anmäl dig här!