KB – Spårvägen 4–0 (1–0)

MelkerMatchreferat 2015, Senior0 Comments

jawadlahlou7-1

Karlbergs BK är ett vinnande lag igen. Efter 4–0 (1–0) mot Spårvägen på tisdagen klättrade laget ovanför nedflyttningsstrecket.

Första halvleken var jämn och chansfattig. KB tog ledningen efter ett misstag av gästerna. Filip Lagerstedt och Mathias Sundberg pressade till sig bollen av en försvarare precis utanför straffområdet och Sundberg fick fritt läge att runda målvakten Adem Tirpan och göra 1–0.
I andra halvleken var matchen jämn. Spårvägen skapade inte några klara lägen, men hade en straffsituation.
Istället avgjorde KB matchen inom loppet av fem minuter i mitten av andra. Filip Lagerstedt tryckte in 2–0 från nära håll efter en tilltrasslad hörnsituation i den 69:e minuten. Jonathan Ederström sköt 3–0 i den 72:a minuten innan Mathias Sundberg nickade in 4–0 i den 75:e minuten på inlägg från Lagerstedt.
Trion Alexander Öhman, Filip Lagerstedt (1+2) och Mathias Sundberg (2+0) var framträdande hos hemmalaget.

Nästa match i division 2 spelas hemma på lördag 14 juni mot Syrianska IF från Västerås.

Karlbergs BK–Spårvägens FF 4–0 (1–0)
Mål: 1–0 (20) Mathias Sundberg, 2–0 (69) Filip Lagerstedt, 3–0 (72) Jonathan Ederström (Filip Lagerstedt), 4–0 (75) Mathias Sundberg (Filip Lagerstedt).
Publik: 86.

/red

BILDER FRÅN MATCHEN
(Foto: Anders Jansson)

alexanderohman4-1
Alexander Öhman vinner en nickduell.

christofergarofalo6-1
Christofer Garofalo rensar undan en boll.

edwinekholm5-1
Edwin Ekholm tog steget upp på mittfältet igår och agerade bollvinnare.

alexanderohman3-1
Alexander Öhman sken i kapp med solen efter 4-0-segern.

edwinekholm6-1
Edwin Ekholm.

FilipLagerstedt6-1
Filip Lagerstedt gjorde ett mål och två assist.

jonathanederstrom7-1
Jonathan Ederström tar sig förbi en motståndare.

manssorensen1-1
Unge Måns Sörensen gjorde säsongsdebut när han hoppade in i slutskedet.

rogersvensson5-1
Assisterande tränaren Roger Svensson kunde slappna av vid ställningen 3–0.

Fotograf: Anders Jansson