KB – Syrianska Kerburan 1–4

MelkerMatchreferat 2015, Senior0 Comments

Karlbergs BK föll mot topplaget Syrianska IF i lördags med 1–4.

Gästerna från Västerås styrde spelet i första halvlek. KB hade dock ett bra läge att ta ledningen när Christofer Garofalo sköt över efter en fin individuell prestation.
Syrianskas ledningsmål kom efter halvtimmen spelad när en långboll rann igenom och friställde  Patrick Wallén (offside?).
Andra halvleken var tio minuter gammal när Filip Lagerstedt kvitterade för Karlberg. Anders Lindskog hittade Lagerstedt med en djupledsboll och den sistnämnde prickade behärskat in 1–1.
Glädjen blev dock kortvarig. Knappt två minuter senare, i den 57:e minuten, nickade Gabriel Medina in 1–2. I den 62:a minuten kom 1–3 av Prince Eboagwu Etuwe på en hörna.
KB hade ett bra reduceringsläge när Filip Lagerstedt dundrade en volley i ribban, men istället kom 1–4 av John Junior i slutminuterna.
Syrianska vann rättvist. Christofer Garofalo, för dagen striker, var mest framträdande i hemmalaget.

19 Garfalo Christofer
Christofer Garofalo.

Nästa match spelas borta på torsdag mot Konyaspor.

Karlbergs BK–Syrianska IF 1–4 (0–1)
Mål, KB: 1-1 (55) Filip Lagerstedt (Anders Lindskog).
Publik: 70.