KB värvar lovande ytter från BP

kb-redNyheter, Senior

Karlbergs BK förstärker offensiven. Yttern Gabriel Krstic från BP U19 är klar för division 2-laget.

Gabriel Krstic, 19, har gått genom BP:s akademi och gjorde sina första matcher för U19-laget redan 2017. Han har flera uttagningar i Future Team-landslaget. Nu har han sökt sig vidare för att spela seniorfotboll och då föll valet på Karlberg. Krstic tränade med KB före uppehållet och nu är övergången klar.
– Vi är glada att få in Gabriel från BP. En snabb och teknisk spelare som kommer att göra oss vassare i ytterzonerna. Dessutom en lyhörd och ödmjuk kille, säger sportchefen Lennart Sandahl.
Tränaren Kalle Karlsson säger:
– Vi har tittat på att addera spelare i offensiven och med Gabriel får vi en ung, utvecklingsbar spelare som är välskolad och som bäst på sista tredjedelen.

Karlberg har i sommar tappat trion Edvin Holst, Daniel Johnsson och William Garcia som flyttar utomlands för studier. Dessutom återvänder Elias Hellgren Villegas till collegespel i USA.

Karlbergs BK tackar BP för en smidigt skött övergång.
Foto: Henke Råssmo