KB värvar målvakt från division 1

kb-redNyheter, Senior

Karlbergs BK förstärker på målvaktssidan. Anton Sarri, 20, från division 1-laget Sollentuna FK är klar KB.

Anton Sarri var andramålvakt i Sollentuna under förra säsongen i division 1. Nu har han valt att byta miljö för att öka chanserna till speltid och valet föll på Karlbergs BK.
– Sarri är en välskolad målvakt, med bra fysik och med goda referenser från sin tid i Sollentuna. Han är seriös i sin träning och vi tror och hoppas att han kan lyfta ytterligare hos oss i Karlberg, säger sportchefen Lennart Sandahl.
Tränaren Kalle Karlsson säger:
– Tidigare har vi spetsat truppen på mittfältet och offensivt så det är naturligt att vi även förstärker på målvaktssidan. Anton har övertygat på träningarna och han, Viktor Segerström och Dino Skaljic (uppflyttad från U19) kommer att sporra varandra och det kommer att höja träningsnivån för hela laget.
Anton Sarri är spelklar till lördagens cupmatch mot Aspudden/Tellus (avspark kl 14.15 på Stadshagen).