KB värvar meriterad mittfältare

kb-redNyheter, Senior

Karlbergs BK har säkrat ett starkt tillskott till truppen. Igår skrev mittfältaren Keivan Keshavarz, 23, från Sollentuna på för KB.

Keivan Keshavarz fostrades i Djurgården (där han kamperade ihop med bland andra KB-mittfältaren Tor Ranniste). Han har sedan spelat division 2-fotboll med både Sollentuna och Rotebro. Mittfältaren har provtränat med Karlberg och Ekerö (division 2) efter nyår.
Till slut föll valet på KB.
– Det känns jättebra att vi fått klart med Keivan. Han är den mittfältstyp vi letat efter. Lagkamraterna har kunnat se hans klass på träningarna. Det har varit spelare som vädjat till oss om att värva honom så de känner förmodligen samma sak – att det här är en viktig pusselbit, säger KB-tränaren Kalle Karlsson.

Sportchefen Lennart Sandahl säger:
– Keivan är ett jättefint tillskott till vårt redan starka mittfält. Med sin kraftfulla fysik och fina passningsfot är jag övertygad om att han kommer tillföra laget en ytterligare dimension. Eftersom jag själv spelat med Keivan i Rotebro (division 2) vet jag också att det är en väldigt bra kille utanför planen. Något vi värdesätter högt i  Karlbergs BK.
Karlberg räknar med att inom kort presentera ytterligare ett nyförvärv.

Karlberg spelar träningsmatch mot Andrea Doria på lördag kl 14 på Stadshagen.