KB värvar talangfull anfallare

MelkerSenior, Spelarpresentationer0 Comments

BryanMassa1
Bryan Massa skrev på för Karlbergs BK i torsdags kväll.

Karlbergs BK har jagat anfallsförstärkningar i sommar.
På fredagen blev Bryan Massa, 22, klar för division 2-laget.

Karlberg förlorade vårens bäste målskytt Filip Lagerstedt (8 mål) efter att denne tagit steget till Vasalund i norrettan.
Sedan dess har klubben varit på jakt efter offensiva spelare. Valet föll på Bryan Massa. 22-åringen gjorde elva mål för Väsby i division 1 Norra 2011 och det rapporterades då om intresse från allsvenska AIK. Bryan Massa tog steget till Valsta Syrianska inför förra säsongen, men parterna valde att bryta kontraktet under våren.
Den klubblöse anfallaren tränade med KB före sommaruppehållet. I torsdags kväll skrev han på övergångshandlingarna, vilket betyder att han hinner bli spelklar till mötet med Akropolis nästa söndag.
– Bryan är en stor talang vars karriär gått lite i stå senaste två åren. Nu får han en plattform för att den ska ta fart igen, kommenterar KB:s assisterande tränare Kalle Karlsson.

/red