KB värvar två försvarare

kb-redSenior

SebastianSilva1
Sebastian Silva skrev i söndags på för Karlbergs BK. Igår, på deadline day, lämnades papprena in till förbundet.

I natt stängde transferfönstret för de svenska division 2-klubbarna. Innan deadline hade Karlbergs BK spetsat truppen med två försvarare. ”Två klassvärvningar”, säger sportchefen Andreas Fält.

Karlbergs BK, som tappade ett par försvarare efter förra säsongen, har varit på jakt efter försvarsförstärkningar under vintern. Flera spelare har provtränat, men till slut föll bitarna på plats. Fredrik Arvidsson, som spelade med KB ifjol, har bestämt sig för att satsa vidare.
Dessutom blev det klart igår att Sebastian Silva, 26, och Edwin Ekholm, 20, ansluter till division 2-laget.
Sebastian Silva, med förflutet i division 1-laget Frej, spelade förra säsongen för Rotebro. Edwin Ekholm, ifjol i Mariehems SK i division 2, har tidigare nosat på a-lagsspel i Brommapojkarna.
– I mina ögon är det två klassvärvningar som gör att truppen ser väldigt stabil ut. En lovande, talangfull back (Ekholm). En rutinerad spelare som kan hålla ihop försvaret (Silva), säger sportchefen Andreas Fält.
Karlbergs BK premiärspelar i division 2 Norra Svealand mot Akropolis den 12 april på Stadshagen (avspark kl 14).

/red