KB vill tacka alla som gjorde KB-dagen lyckad!

Thomas BahnsonNyheter KB fotbollLeave a Comment

P94_Gul_2013_KB-dag

I söndags gick den årliga KB-dagen av stapeln och förutsättningarna kunde inte varit bättre. Vi fick det finaste vädret Stockholm erbjudit i år!

KB-dagen började med en P 06-cup. Tio deltagande lag kämpade ivrigt i matcher som pågick hela dagen. Stadshagens IP var fyllt av barn och föräldrar som stod och hejade fram spelarna.

Vår cupgeneral Anders Jansson var på plats och var mycket nöjd med evenemanget.

– Flera ledare sade att deras lag spelade sina allra första matcher och de var mycket nöjda med arrangemanget. I stort alla lag lovade att återkomma nästa år, säger Anders.

Karlberg representerades av P 06 röd som uttryckte en stor glädje över dagen. Fin insats killar!

Samtidigt fanns det aktiviteter för barnen och ungdomarna i form av konbanor, prickskytte, trixning och skottmätare. Vår sponsor Stadium satte även upp en skottborg som visade sig vara mycket populär.

På stora planen spelade P 99 och P 98 Sanktan-matcher och det blev idel KB-vinster! Båda lagen har gjort det riktigt bra i år. P 98 slåss om andraplatsen i sin serie och P 99 slåss om seriesegern. Lycka till grabbar!

Vid cafeterian stod Thomas Nagornoff, Ingo Westerberg och Anders Elwin och slavade vid grillen som gick på högvarv! Anders dotter och Ingos dotter fanns även på plats som hjälpredor. Hamburgarna var grymt goda och uteserveringen var smockfull hela dagen.

Vi hade även försäljning av KB-kläder och souvenirer och det blev en populär station, man kan aldrig ha för mycket KB-prylar helt enkelt!

Vi vill tacka lagledarna i P 04 Gul, P 00 och P 98 som ställde upp som funktionärer. KB-dagen är beroende av er hjälp och ni ska ha ett stort tack.

Om man räknar deltagandet så var nog P 04 Gul vinnare, i stort sett hela laget var på plats. I övrigt vann Martin Nordström och Teo Lee Ugne pris för deras insatser på aktiviteterna, grattis till presentkorten på Stadium!

Som KB-dagskoordinator vill jag tacka alla som deltog i söndags och gjorde dagen till en mycket trevlig och lyckad tillställning. Vi ses nästa år igen, om inte tidigare!

/Thomas Bahnson, sportchef