KBs knatteverksamhet

Thomas BahnsonFrån kanslietLeave a Comment

Börja spela fotboll i KB

KB:s knatteverksamhet – den bästa starten på ditt barns fotbollsresa

Knatteverksamheten för barn födda -08 och -09 (5-6 år).

I KB satsar vi på att ge barn och ungdomar en bra idrottsutbildning med hög kvalitet, både innehållsmässigt och pedagogiskt. Vi utformar verksamheten så att alla barn och ungdomar som har ett idrottsintresse ska trivas, och få chansen att träna upp sin förmåga och successivt lära sig behärska de olika momenten i fotboll. Dessutom får de uppleva allt roligt som en lagidrott kan ge: kamratskap, laganda, stöd och uppmuntran i motgång och delad glädje i medgång.

Knatteverksamheten är en mycket omtyckt introduktion i KB och till fotbollen. Här lägger vi grunden för ett fysiskt aktivt och berikande idrottsliv. Barnen får möjlighet att bekanta sig med hur det är att delta i ett lag och att spela fotboll. Föräldrar får samtidigt ett bra tillfälle att följa sitt barn på nära håll och dela glädjen både  på och vid sidan av planen.

Knatteverksamheten finns på två platser:  Stadshagen och Kristineberg.          Vi har även förhoppningar om att vi ska kunna erbjuda Johannes BP.

Tanken är att KB sakta ska fasa in föräldrar på ett genomtänkt och planerat sätt för att de sedan ska kunna ta över och driva lagen själva. På så sätt kan vi tryggt bygga en sund och väl fungerande organisation kring alla lag. Under de första året som barnen deltar i KB är vår målsättning att barnen ska få en bra start på sin fotbollsresa och föräldrar och ledare förutsättningar för att driva sina lag på bästa sätt. Därför är klubben med och stöttar med utbildade tränare.

För de föräldrar som vill agera ledare kring lagen så erbjuder KB utbildningar både internt och externt samt ett stort stöd från våra ungdomstränare och verksamhetsledare.

Våra 08:or tränar just nu inomhus på söndagar i Campus Konradsberg.

Verksamheten för 09:orna kommer vi att starta upp utomhus i april 2014.

Kostnad: 1200 sek för ett spelår (Förskottsbetalning)

Vad ingår: Medlemsskap i KB, utbildade ungdomsledare, spel på konstgräs och inomhus. För knattar som spelar sitt första år i Karlberg ingår också T-shirt, vattenflaska och en medalj.

Varmt välkommna till KB

Nathalie Dahlqvist

/Ansvarig för knatteverksamheten

Om du vill anmäla ditt barn till knatteverksamhet fyll i formuläret nedan!

[formidable id=8]

Karlbergs BK (KB) är en innerstadsklubb på stark frammarsch som omfattar över 550 barn & ungdomar samt mer än 60 drivna ledare. KB:s målsättning är att utvecklas tillsammans med det nya området som växer fram, och bli en naturlig mötesplats för boende kring Kungsholmen, Vasastan, Lindhagen och Norra station. Vi vill ses som det naturliga valet av förening inom detta upptagningsområde där alla som vill kan samlas kring fotboll – ung som gammal.