KB:s trupp börjar ta form

kb-andersSeniorLeave a Comment

KB-HIF_2013-06-26_Mathias

Vintern håller ett hårt grepp om Stockholm men förberedelserna inför årets seriespel är i full gång för KB:s herrar under ledning av nye tränaren Richard Karlsson.

Helt ny är han dock inte. Richard var med redan under 2013 som assisterande men har alltså nu fått förtroendet att bli ansvarig tränare. Till sin hjälp har han bland annat Kalle Karlsson, tränare i Gamla Karlberg i fjol, samt före detta spelaren Andreas Fält som nu kommer att vara sportchef. Lagledare blir, precis som ifjol, Jan-Erik Andersson och Olle Olsson medan Roger Svensson finns med som målvaktstränare.

Truppen är inte spikad riktigt än men helt klart är att det blir en del nya ansikten i laget. Ledningen siktar på 22 spelare, varav fyra är egna produkter.

Klara nya spelare är försvararen Alexander Öhman och målvakten Lennart Sandahl, båda från Rotebro samt fransmannen Mohcine Tichout som spelade i division 4-laget Farsta ifjol. Ytterligare några namn har tränat med laget under januari men har inte skrivit på än.

Fyra spelare från KB:s juniorer har flyttats upp till A-truppen: Måns Sörensen, Bo Björkman, Rasmus Holst och Cwa Rugumayo. Av dem gjorde Måns a-lagsdebut i tvåan redan ifjol. Det är ett fantastiskt kvitto på verksamheten KB och P95 bedriver att vi kan stoltsera med 4 juniorer i en division 2 trupp. KB hoppas på fler egna produkter i seriespel i år.

Årets första träningsmatch spelas söndagen den 2 februari mot division 4-laget Mälarhöjden på Stadshagen kl 12.oo.

Väl mött då!

/red