Keivan: ”Vi måste fortsätta jobba hårt”

kb-redNyheter, Senior

Karlbergs BK har förlorat två raka matcher i division 3 östra Svealand. Nu väntar Märsta IK. Mittfältaren Keivan Keshavarz, avstängd senast, understryker att laget måste förbättra anfallsspelet.

KB kommer från två raka förluster mot Täby och Vallentuna. Vad är det som inte har fungerat?
– Förlusten mot Täby var tuff, både jag och Måns (Sörensen) blev utvisade och laget fick avsluta matchen med åtta utespelare. Vi skulle avgjort matchen lång tidigare då vi är ett mycket bättre lag men istället satte vi oss i en svår situation. Vårt stora problem har varit anfallsspelet och våra svårigheter att komma till tillräckligt många målchanser.

Nu väntar serieledaren Märsta på Stadshagen. Hur gör vi för att ta säsongens andra trepoängare?
– Vi måste fortsätta jobba hårt och tro på våra kvalitéer och spelplan. Spelet på offensiv planhalva måste bli bättre, vi måste ha mer tålamod och fantasi. Men framför allt måste vi fortsätta jobba hårt för varandra!

Du var avstängd mot Vallentuna. Vad kan publiken vänta sig från dig idag?
– Att vara borta en helg känns som en evighet! Att se Vallentunamatchen från läktaren och inte kunna hjälpa laget var jobbigt. Därför är jag är otroligt hungrig och spelsugen och redo för ta an Märsta. Jag ska se till att publiken på Stadshagen ska få något att jubla över.