Kettler inför Stocksund: ”Vi kan absolut bättre!”

RedaktionenNyheter, Senior

KB-anfallaren Marcus Kettler ger sin syn inför matchen mot storsatsande och topptippade Stocksund på lördagen.

0-0 mot GUSK i premiären. Vad säger du om matchen? Enligt planerna eller kan KB bättre?
– Matchen startade väl som man kanske hade väntat sig att den skulle göra, slarvigt åt båda hållen, premiärnerver antagligen. Efter några minuter tycker jag ändå att vi kommer in i det helt okej och håller i bollen mer och skapar några halvchanser. Sen efter 25 minuter börjar vi slarva alldeles för mycket, och så fortsatte det tyvärr resten av matchen också!

– Vi kan absolut bättre än så, behöver bara hålla lugnet och minska slarvet.

Vad säger du om din egen insats?

– Jag är nöjd med min insats i början av matchen, kände att jag hade energi och mycket spring i benen, men att jag försvann lite mer i andra halvlek.

Nu väntar IFK Stocksund, ett lag som satsat stora resurser och som pratar om Allsvenskan. Hur ska vi kunna rå på dem?

– Stocksund är ett helt annat lag än Gusk, Stocksund vill föra spelet precis som oss. Och det tror jag gynnar oss, vi kommer kunna vinna boll högt och få chanser på det, sedan tror jag även att de kommer försvara på ett sätt som vi kommer kunna utnyttja med vårt spel och kontrollerat bryta oss egendom deras försvar! Så jag absolut en bra känsla inför lördag!