Klart: Fysiologiskt ansvarig tränare klar för KB U-19 och U-18

kb-pelleNyheter

Nästa person att stärka upp verksamheten för våra äldsta pojklag är på plats.

Anders Carbonnier, 34 år gammal. Fystränare, coach och personlig tränare. Anders har en gedigen utbildning från 3 års studier inom kost och träning, en PT och fystränarlicens samt flertalet vidareutbildningar. Mottot är att man aldrig är fullärd, tror man att man kan tillräckligt slutar man utvecklas.

Anders har också UEF A Advanced utbildning för att ytterligare stärka upp sina kunskaper inom specifik fotbollsfys. Senast kommer han från Djurgården Fotboll där han var både assisterande tränare och fystränare för F-19 laget och fystränare för F-15.

Anders ligger långt fram i sin syn på fotbollsfysiologi, periodisering och progression, väldigt likt den linje som SvFF nu börjat gå och helt i linje med det moderna arbetssätt som KB strävar efter att ha. Den kunskap Anders besitter tillsammans med det mycket professionella förhållningsättet gör att vi nu kan lyfta verksamheten för våra U-lagsspelare ytterligare ett steg, säger Johan Wilny, Sportchef Pojk.

– Det ska bli otroligt roligt och utvecklande att få jobba med fotbollsfys i sin helhet, från fotbollsspecifik styrketräning till fotbollsspecifik konditionsutveckling på plan.

Varmt välkommen Anders!

/red

Kommentarer

kommentarer