Klart: ICA Maxi Lindhagen och KB presenterar den unika KB-Kassen

kb-pelleFrån kansliet

ica maxi

Karlbergs BK och ICA Maxi Lindhagen har sedan 2010 arbetat sida vid sida för att växa tillsammans på västra Kungsholmen. I olika projekt och aktiviteter så har ICA bidragit med organisatoriskt stöd, ekonomiska resurser och nätverkande för att Karlbergs BK ska kunna utvecklas och växa.

Några av de framgångsrika projekt under åren är bl a att vi tillsammans med bageriet på ICA tog fram ett eget surdegsbröd under 2012 och vi har ända sedan 2011 stått och sålt julgranar i parkeringsgaraget. Bakom varje framgångsrik förening finns det en ICA-handlare i kulissen, säger Klubbchef Pelle Brädefors och skrattar.

Under sommaren har ICA Maxi Lindhagen tillsammans med Octapharma och Karlbergs BK tagit fram en ICA-Kasse. Samarbetet innebär att Karlberg får 1 kr per såld kasse. Detta är ett unikt tillfälle för föreningen och kan utvecklas till ett större finansiellt stöd med tiden. Vi ser väldigt positivt på detta säger handlaren Mats Larsson. Överskottet för kassen ska investeras i ungdomsverksamheten och ska gå till utökat stöd för material, utbildning och fonderas för att hantera anläggningsbristen framöver.

Kassen finns vid varje kassa och även vid uthämtningen av självscanningen. Vi hoppas på en fin höst där medlemmar och personer som vill stötta barn & ungdomsidrott på Kungsholmen och Vasastan visar det genom att handla på ICA Maxi Lindhagen och då även inhandla en kasse eller två.