Klart: Octapharma förlänger med Karlbergs BK över 2018

kb-pelleFrån kansliet

Octapharma har varit officiell partner till Karlbergs BK sedan 2011 och nu står det klart att vi förlänger det över 2018. Vi är väldigt glada att en av våra största sponsorer ser värdet av att förlänga och samtidigt fördjupa samarbetet med oss. Vi har genom åren sett en stor tillväxt av medlemmar och spelare i föreningen vilket givetvis har med den inflyttning som sker i området, men också på den kvalitet som vi har i verksamheten. Det visar att det finns ett förtroende hos Octapharma att utveckla föreningen ännu mer, säger Pelle Brädefors, Klubbchef Karlbergs BK.

För oss är det viktigt att bidra till en fortsatt positiv utveckling av det område som vi varit en del av sedan 40-talet. Tillsammans med Karlbergs BK får vi en naturlig koppling till föreningslivet i vårt område, säger Per Eriksson, informationsansvarig på Octapharma”.

Avtalet innebär att Octapharma fortsätter vara tröjsponsor samt officiell partner till KB Octapharma sommarfotbollsskola. Vi kommer genom det nya avtalet samtidigt fördjupa det genom olika aktiviteter tillsammans. Därav bl a utveckling av KB-dagen.