Knatteverksamhet för barn 5-7 år (2013-2011)

Den bästa starten på ditt barns fotbollsresa!

Knatteverksamheten är en mycket omtyckt introduktion in i KB och till fotbollen. Här lägger vi grunden för ett fysiskt aktivt och berikande idrottsliv. Barnen ges möjlighet att bekanta sig med hur det är att delta i ett lag och att spela organiserad fotboll med sina kompisar. Föräldrar får samtidigt ett bra tillfälle att följa sitt barn på nära håll och dela glädjen både på och vid sidan av planen utan krav på delaktighet.

PF-2013 (första året i KB)

Fr.o.m januari 2018 är det möjligt att anmäla sitt barn till PF-13. Vi startar igång i april. Knatteverksamheten leds av föreningens ungdomsledare som i sin tur handleds av föreningens Knatteansvarig. Vi vill att varje barn och förälder ska få en så bra start som möjligt. Det är ibland svårt att veta om barnen kommer trivas och vill fortsätta spela, därför avvaktar vi med att rekrytera ledare ur föräldragrupperna till senare. Alla barn födda 2013 får ett klädkit under 2018 bestående av en KB T-shirt, shorts, strumpor och en vattenflaska.

PF-2012 (andra året i KB)

Verksamheten fortsätter på samma sätt med skillnaden att Knatteansvarig under detta året breddar sitt fokus även till föräldrarna. Tanken är att vi rekryterar in föräldrar för att de ska kunna ta över och driva lagen själva lagom till inomhussäsongen (med start i november) året då barnen fyller 6 år. Vi tror att vi bygger en sund och väl fungerande organisation kring laget och att föräldrar nu är redo att ta ett större ansvar. Knatteansvarig utbildar tränare och lagledare under hösten.

PF-2011 (tredje året i KB – Lagverksamheten)

Nu drivs lagen av föräldrar. Minst 3-4 tränare och 1-2 lagledare behövs för en stabil organisation. Några träningsmatcher kan planeras in så att barnen får känna på matchspel inför kommande års seriespel (från 8 år).

Medlem och sektionsavgiften: 1 200 SEK (Från augusti 700 SEK. Från oktober 450 SEK). Och då ingår träning på konstgräs och inomhus, Knatteansvarig, KB:s utbildade ungdomstränare samt ett klädkit för alla ny barn födda 2013.