Knatteinfo inför vinterperioden

Thomas BahnsonFrån kansliet

Hej!

Här kommer information gällande knatteverksamheten i november och resten av vinterperioden som sträcker sig fram till slutet av mars månad. Detta gäller framöver:

• November månad

tisdagar, 09 gul, 16-17 på Kristineberg
onsdagar, 09 grön, 16-17 på Kristineberg
torsdagar, 08 gul, 16-17 på Kristineberg
söndagar, 09 vit, 9-10 på Kristineberg
söndagar, 08 vit, 10-11 på Kristineberg
söndagar, F07/08, 11-12 på Kristineberg

Notera att alla grupper tränar på Kristineberg under november, för vissa även ändringar i tid.

• December månad

Knatteverksamheten tar uppehåll

• Januari – mars månad

17-18 januari startar knatteverksamheten igen, inomhus. Tiderna meddelas inom kort.

Information till alla föräldrar i P08 vit & gul samt F07/08

Nästa år stegras verksamheten för era barn, knattegrupperna bildar riktiga lag som spelar seriespel och lagen leds av föräldragrupper istället för våra ungdomsledare.

Därför kallar vi er till ett obligatoriskt föräldramöte i november där vi ska försöka tillsätta alla roller runt laget som behövs för att barnen ska kunna fortsätta spela fotboll med en bra organisation. Vi kommer även gå igenom det viktigaste som alla uppstartslag behöver veta inför kommande säsong.

Föräldramöten:

Måndag 24 nov 18.00-19.00 – Föräldramöte F07/08

Tisdag 25 nov 18.00-19.00 – Föräldramöte P08 vit

Tisdag 25 nov – 19.30-20.30 – Föräldramöte P08 gul

Plats: Stadshagens IP, klubbhuset

Vi vill att alla fram till mötet funderar på om man har möjlighet att ta sig an en tränarroll eller administrativ roll, verksamheten hänger på det.

/Thomas, ungdomsansvarig Karlbergs BK