Knip de sista platserna till KB:s sommarfotboll!

Thomas BahnsonFrån kansliet

Octapharma Sommarfotbollsskola & Camp lockar årligen över 300 barn till Stadshagens IP varje sommar. Hit är alla barn välkomna att anmäla sig! Här ges möjlighet att spela fotboll dagarna i ända tillsammans med sina kompisar och jämnåriga. Veckorna är fyllda med skratt, glädje och gemenskap.

Knip de sista platserna! Vecka 24 är redan fulltecknad och det är endast 10 platser kvar vecka 25! Och glöm inte att vi också kör vecka 32.

Sommarfotbollsskolan riktar sig till barn födda 2006-2011 och träningen leds av föreningens utbildade ungdomsledare. Camp riktar sig till barn födda 2003-2005 och träningen leds av erfarna tränare och spelare från A-laget.

Träningsupplägget är gjort i samverkan med Sportchef Ungdom och följer den röda tråd som föreningen går efter gällande barn -och ungdomsfotboll. Lunch och eftermiddagsmellanmål ingår. Alla får också ett kit som består av en röd KB T-Shirt, vattenflaska och en fotboll.

Vänta inte med din anmälan. Platserna är snart slut!