Komfortabel seger mot Eskilstuna

kb-redMatchreferat 2018, Nyheter, Senior

Karlbergs BK studsade tillbaka efter den snöpliga cupförlusten och besegrade Eskilstuna City i en träningsmatch med 3–0 (2–0) på söndagen.

Ett revanschsuget KB tog tag i spelet på Stadshagen mot gästerna från den södra division 2-serien. Hemmalaget hade ett par chanser innan Alexis Kousis nickade in 1–0 efter en kvart. Tio minuter senare satte Modou Gassama 2–0.
Karlberg radade upp chanser, men det dröjde till knappa kvarten kvar av matchen innan Marcus Kettler prickade in 3–0, fint framspelad av Alenga Masimango. Det blev en komfortabel vinst som borde ha varit större.
– Vi höjde oss rejält jämfört med förra helgens bottennapp. Vi var framför allt mer aggressiva i pressen och skapade många lägen. Vi skulle dock gjort fler mål, där behöver vi bli mer distinkta, sa KB-tränaren Kalle Karlsson, som berömde säsongsdebuterande mittbacken Gabriel Beckman.

KB–Eskilstuna City 3–0 (2–0)
Mål, KB: 1–0 (15) Alexis Kousis (William Garcia), 2–0 (25) Modou Gassama (Marcus Kettler), 3–0 (78) Marcus Kettler (Alenga Masimango).
Publik: 20 (på Stadshagen).