Kungsängens IF – Karlbergs BK 1-1

Thomas BahnsonDam, Nyheter

Första poängtappen för säsongen. Efter 6 raka segrar blev det endast 1p mot Kungsängen under söndagskvällen.

Matchen hade två sidor, åtminstone ur KB:s synvinkel. Böljande sol och värme blandat med oinspirerat spel där vi inte kom in i press tillräckligt snabbt i första halvlek. Men monsunregn, åska och blixtar tände till spelet i andra halvlek där vi tog lite mer kontroll och borde gjort något mål till. Men överlag var matchen helt jämn och det var chanser åt båda håll så 1-1 var ett rättvist slutresultat.

KB tog ledningen i första halvlek genom ett ovanligt mål. Jessica Eriksson slog in en hörna direkt i mål. Kungsängen kvitterade i slutminuterna.

KB är fortsatt obesegrade i årets seriespel och avslutar våren mot Reymers fredagen 15/6 på Stadshagens IP kl 20.00.

Kungsängens IF – Karlbergs BK 1-1 (1-1)

KIF, mål: 1-1

KB, mål: 1-0 Jessica Eriksson