Laul bakom Gamla KB:s upphämtning

kb-redBK Gamla KB

Gamla KB hämtade upp till oavgjort i genrepet mot Polonia (2-2). Robert Laul hoppade in i paus och satte båda målen.

Gamla KB kom till spel med ett gäng provspelare mot polackerna, som också spelar i division 6. Efter att ha hamnat i underläge med 0–2 vaknade KB till liv. Fredrik Eng, som byttes in på mittfältet, och Robert Laul, som kom in på topp, bidrog med pigga ben.
Laul satte båda målen, det andra riktigt vackert.
– Det var väl ingen stor insats av vare sig laget eller mig själv men nu har jag åtminstone öppnat målkontot i nya klubben. Känns bra, mycket bra, säger Robert Laul.
Berätta om målen!
– Det första får jag tacka för inlägget från Emil (?) som serverade mig på mållinjen, ändå höll jag på sjabbla bort läget. Men med knapp styrfart rullade bollen in.
Och 2-2-kvitteringen?
– Viktigt. Det tar jag åt mig äran för helt själv. Ett par lätta kroppsfinter och en vrist i bortre krysset. Polacken i målet undrar nog fortfarande hur blixten kunde slå ner en molnfri dag.
Var står vi inför premiären?
– Det var ju en konstig match med tanke på vilka enorma ytor det var mellan lagdelarna i båda lagen. Där har vi något att jobba med, vi måste vara mycket tajtare. Fina insatser av våra provspelare, jag hoppas att klubbledningen signar några av dem i alla fall.
Gamla KB premiärspelar i division 6 på söndag mot Westermalm.

Gamla KB–Polonia 2-2
Mål, Gamla KB: Robert Laul 2.
/red