Ledaravslutningen 2017

kb-pelleFrån kansliet

Sammandrag av årets ledaravslutning. 25 starka ledare hade vågat sig ut i kylan och tagit sig till Boulebar vid Rådhuset på söndagseftermiddagen. Väl där bjöds det på kaffe och våfflor samt en och  annan sportdryck. Tanken var ju som tidigare informerats om att ha en avslappnad stund och lägga krutet på en större kick-off i februari där alla ledare förväntas delta.

Vid vår årliga prisutdelning så fick vi följande pristagare och motivering:

”Med ett stort engagemang, glädje och närvaro agerar hon som en god förebild och ambassadör för Karlbergs BK. Genom sina insatser som lagledare för sitt lag knyter ihop samtliga delar. Allt ifrån träningar, kallelser till match och exemplarisk kommunikation runt lag och förening”.

Årets kvinnliga ledare tilldelas 2017 – Jenni Sten

”Med sitt enorma engagemang för både spelare och förening bidrar han till att KB som helhet tar steg framåt i utvecklingen. Med sitt ödmjuka sätt till att alltid vilja utvecklas och göra saker lite bättre från gång till gång skapar han en stimulerande miljö för sitt lag”.

Årets manliga ledare tilldelas 2017 – Anders Bagewitz

Han är en god representant för Karlbergs Bollklubb.
Han har genom sitt engagemang, ansvarstagande och ödmjukhet en god förmåga att se helheten både på och utanför planen, och då till individens, egna lagets och hela föreningens bästa. Han överensstämmer mycket väl med det förhållningssätt som presenteras i klubbens värdegrunder och de mål som Gamla Karlbergare redovisar i sitt dokument ”Att vara ungdomsledare i Karlbergs Bollklubb”. Han är en förebild genom sitt sätt att stötta och sprida energi. Han är en sammanhållande länk mellan ungdomar och seniorer. Han är en Karlbergare.

Årets Karlbergare tilldelas 2017 – Ken Jenneholt

_____________________________________________________________________

Efterföljande tävlingsmoment handlade först om att lära sig ta instruktioner från vår eminenta ”GUIDE DE PÉTANQUE” Emil. Sen var det lagspel och sakta men säkert så lyfte samtliga sitt spel, nåväl, många i alla fall. I den gastkramande finalen så ställdes Ulf Sjögren & Marcus Göransson mot Roger Svensson & Johan Wilny. Det var de sistnämnda Roger & Johan som fick gå hem med guldmedaljen denna gång och vi gratulerar samtliga deltagare till en väl genomförd lagtävling och en mycket trevlig avslutning.

/red