Ledaravslutningen 2018

kb-pelleFrån kansliet

Nu är det klart med tid och plats för ledarträff och säsongsavslutning för alla fotbollsledare i Karlbergs BK. Vi är inbjudna till Octopharma och deras konferenslokaler 17:30-21:00 måndagen 3 december. Besöksentren till Octapharma är på Lars Forssells gata 23.

Vi har massor av saker att informera om och diskutera plus att vi traditionsenligt ska uppmärksamma goda insatser. Det blir inget problem att fylla ut tiden.

Vi förväntar oss att minst en ledare per träningsgrupp närvarar eftersom det vi diskuterar kommer gälla alla lag i föreningen. Förutom matnyttigheter blir det dessutom ett trevligt tillfälle att mingla med alla andra kända och okända karlbergare som också jobbar med att bygga upp stans bästa idrottsklubb.

Programmet spikas lite längre fram!

Välkomna!

Anmälan sker här