Lividikos: ”Vi måste fortsätta vara ödmjuka”

kb-redNyheter, Senior

Karlberg BK tar emot Uppsala-Kurd FK på söndag i division 3 östra Svealand. Redaktionen ställde några frågor till anfallaren David Lividikos, 19, som visat fin målform senaste veckorna.

KB har spelat bra fotboll och vunnit tre av fyra matcher efter sommaren. Täby (3–1), Vallentuna (6–0) och nu senast Märsta (1–0). Vad är hemligheten?
– Hemligheten ligger i träningarna skulle jag nog säga, före uppehållet hade vi jättedålig träningsnärvaro och kvalitén i sig var inte speciellt hög den heller. Nu efter uppehållet har det varit raka motsatsen!

För egen del har målfabrikationen lossnat ordentligt. Nio mål och en tredjeplats i skytteligan. Hur ska du behålla formen?
– För min egen del handlar det bara om att köra på. Det har gått bra för mig nu men jag är fortfarande långt ifrån där jag både vill och vet att jag kan vara.

Nu väntar Uppsala-Kurd på Stadshagen. 1–1 i våras, hur ska KB göra för att ta sin tredje raka seger?
– Vi måste fortsätta tro på det vi gör och vara ödmjuka. När vi spelar vårt spel är vi svårstoppade men ingenting i den här serien kommer gratis och det är vi medvetna om nu.

Namn: David Lividikos.
Position: Anfallare.
Född: 1995.
Kom till KB: 2015.
Matcher i serien 2015: 13.
Mål: 9.
Assist: 0.