Lyckat event med Karlbergs BK:s sponsorer och nätverk

kb-pelleNyheter

Först vill Karlbergs BK tacka Alla sponsorer för ett fantastiskt 2014. Sen vill vi tacka de 23 representanter som deltog på Karlbergs BK:s sponsorevent i onsdags. Föreläsning, rundvandring, middag och mingel. En helkväll där förhoppningsvis många fick med sig positiva intryck samt ett och annan visitkort. Stort grattis till Kenneth Holm, Taxi Kurir, som vann den årliga Bowlingen. Spännande in i det sista och vinnarserien på 169 poäng är inte fy skam.

Vill speciellt tacka Per Eriksson för att vi fick komma till Octapharma och både se och höra om företaget och dess historia. Ni har en otroligt viktig funktion för de som drabbas hårt och ni gör ett fantastiskt jobb. Intressant var även att se den historiska plats och område (Västra Kungsholmen) som vi befinner oss på. Vi gillade skarpt ”Essingeleden”.

Stort tack till Jan Eriksson och Johan Andersson som agerade värd på Ballbreaker med middag, bowling och väldigt fina priser. Ni gör ett kanonjobb och är viktiga för att leverera en levande känsla till området. Ballbreaker skapar en avslappnad lättsam atmosfär och vi är extra glada att det går bättre nu när ni kan koncentrera er på Kungsholmen. Bra jobbat!

Några punkter under kvällen:

Klubben kommer under 2015 att göra en omfattande satsning inom flertalet områden. Det är främst tre huvudspår; FlickfotbollRekrytering av ”Teamleaders” samt ”Ung ledare”. Framöver kommer KB försöka arbeta mer i projektform. Vi tror att det kommer ge större effekt och bättre möjlighet att nå våra övergripande målsättningar. Är någon intresserad av att höra mer kring något projekt och/eller t o m vara med och hjälpa oss ytterligare så kontakta Klubbchef Pelle Brädefors. Det kan röra sig om att förmedla en kontakt, komma med kreativa och inovativa tankar och idéer, dela erfarenheter eller ekonomiskt bidra med extra stöd. Dörren står alltid öppen i klubbstugan om någon vill komma upp på en kaffe.

Glöm inte att kika på Herrlagets projekt ”Vinnarskalle”, ett fantastiskt sponsorpaket med kanonerbjudanden från flera av våra samarbetspartners. Kontakta Sportchef Herr Lennart Sandahl för mer information.

Till slut även rikta ett stor tack till Niklas Fehrm som föreläste om hur man optimerar lagbygge. Mycket intressant och spännande. Hoppas ni som var med fick med er något till er verksamhet och kan vidareutveckla era organisationer. Vi är glada att ha Niklas i klubben och det visar på att vi har en bred kompetens som vi alla kan ha nytta av.

Vi ser fram emot ett fantastiskt 2015

Följ oss på våra sociala medier Twitter och Facebook

Karlbergs BK Marknad

Niklas Fehrm – Michael Grims – Mikael Johansson – Gustav Vadenbring – Pelle Brädefors