Magnusson inför Enköping: ”Känslan i laget är väldigt bra”

RedaktionenNyheter, Senior

På lördag ställs KB mot Enköping hemma på Stadshagen. Matchen börjar 14:00. Mittfältaren Herman Magnusson hoppas på tre nya poäng.

KB har öppnat hösten med seger både i Sthlm Cup och senast mot Skiljebo. Hur är känslan i laget?

– Känslan i laget är väldigt bra. Jag tycker laget har kommit igång bra igen efter uppehållet med bra träningsveckor och två bra matcher. Väldigt skönt med två vinster och två hållna nollor! Jag tror att ledigheten kom lägligt eftersom det var en hel del matcher innan uppehållet. Det har varit skönt att kunna fokusera på lite annat i några veckor.

Nu väntar Enköping på hemmaplan. Vad behövs göras för att vinna?

– Det blir viktigt att vi följer vår matchplan och spelar vårt spel. Att vi gör det vi är bra på och jobbar hårt tillsammans.

Du har varit en tongivande spelare i laget hela året. Är du nöjd med din egen prestation så här långt?

– Ja, det har känts bra under säsongen och skönt att jag hållit mig skadefri! Kul att jag gjort lite poäng också och hoppas att det blir fler. Jag hoppas att jag kan fortsätta spela som jag gjort och fortsätta hjälpa laget mot vårt mål.

Stötta KB hemma mot Enköping under lördagen! Avspark 14:00, entré 50 kr swish eller kontant.