Målfarlig anfallare ansluter till KB

kb-redNyheter, Senior

Karlbergs BK förstärker offensiven. Pashang Abdulla har bestämt sig att ta steget till KB från division 2-laget IFK Aspudden/Tellus.

Pashang Abdulla, 24, har senaste två säsongerna tillhört Aspudden. Förra året blev det 14 mål i division 2 södra Svealand, vilket gav chansen att provträna i vinter med ett par division 1-klubbar. Det blev inget kontrakt där så nu tar han istället steget till Karlberg.
– Vi har sökt alternativ på anfallssidan under en tid och jag känner att vi träffat väldigt rätt med Pashang. En stark och hårt jobbande anfallare som ger oss en till dimension i spelet. Han kommer hota många försvar den här säsongen, säger sportchefen Lennart Sandahl.
Tränaren Kalle Karlsson säger:
– Pashang är en mångsidig anfallare. Han är stark felvänd, bra 1 vs 1 och han har en förmåga att ofta komma till avslut. Han är lite av en ”late bloomer”, vi hoppas att han kan ta ytterligare steg hos oss.

Pashang Abdulla testspelade i lördags i träningsmatchen mot Newroz FC och svarade för KB:s mål i matchen som slutade 1–1.

KB tackar Aspudden/Tellus för en smidigt skött övergång.