MarketBeaters förlänger med Karlbergs BK: ”Minns Dalkurdmatchen med stolthet”

RedaktionenNyheter, Senior

Glada nyheter! Under 2018 valde MarketBeaters AB att ge tillbaka till sporten och sponsra Karlbergs BK. Nu kan vi meddela att parterna förlänger samarbetet över 2019.

MarketBeaters AB är en svensk speltjänst som funnits sedan 2015. De har en marknadsledande app för iOS och Android. I denna kan medlemmarna ta del av speltips från fem olika bettingexperter. De erbjuder tips ifrån hela det svenska seriesystemet och ifrån internationell toppfotboll.

Kommentar från en av MarketBeaters grundare, Robert Karlsson:

”2019 fortsätter MarketBeaters och Karlbergs BK givetvis sitt framgångsrika samarbete! Seriositeten samt viljan att växa och bli större genomsyrade oss bägge 2018. Det bygger vi vidare på under denna spännande säsong där KB likt MarketBeaters siktar på nya framgångar.

Vi minns den snöpliga cupförlusten mot Dalkurd i somras med stolthet, det var så nära ett magiskt cupgruppspel! Kvalet till division 1 var riktigt surt, i år är marginalerna på vår sida!”

Lennart Sandahl, sportchef i KB herr:

”Vi är väldigt glada att MarketBeaters fortsätter att stötta KB:s herrlag. Vi har haft en väldigt god relation under 2018 och därför känns det extra bra att fortsätta på samma spår i år. Varje krona är viktig i en seniorsatsning i division 2 och vi är väldigt nöjda med upplägget.”

Skulle du som KB-följare vilja prova MarketBeaters speltjänst så bjuder de på ett riktigt schysst välkomsterbjudande. Kontakta de genom att skicka ett mejl till info@marketbeaters.se eller ett DM @MBeaters på Twitter. Ange kampanjkod “MB+KB2019”