Mårtensson ny asstränare i KB

kb-redNyheter, Senior

Karlbergs BK förstärker tränarteamet inför kommande säsong i division 3 östra Svealand. Marcus Mårtensson, 25, ansluter från Sollentuna FK.  

Välkommen till Karlbergs BK! Vad fick dig att ta steget till KB?
– Karlberg står inför en spännande satsning nästa säsong med stora möjligheter att bygga ett framgångsrikt lag på en bra mix av rutin, kvalité och ett stort engagemang. Det kombinerat med möjligheten till att få jobba i en driven ledarstab med stort driv och kunskap var avgörande i mitt beslut för kommande säsong och min egen utveckling.

Vad är din tränarbakgrund?
– Tidigare huvudtränare för Sollentuna FK U17, U19 och Akademi. Efter fem säsonger på ungdomssidan var det ett naturligt steg att nu testa vingarna på senior. Utmaningen blir att underhålla resultaten av god talangutveckling även på herrsidan.

Vad tror du om nästa säsong?
– Först och främst ska det bli riktigt inspirerande att starta upp med gruppen 12 januari och köra igång med en målmedveten trupp mot 2015. Att bygga upp ett utmanande och bollförande lag kommer bli en av nycklarna till en god säsong att minnas. Med den kvalitén som finns där idag är det långtifrån omöjligt men likväl ett hårt arbete som ligger framför för hela gruppen.

/red

Kommentarer

kommentarer