Mikael Malm fortsätter som Chefstränare i U-19

kb-pelleNyheter, Nyheter KB fotboll

På fredagen blev de sista detaljerna klara att Mikael Malm  fortsätter som U-19 tränare. Mikael kommer kombinera sin roll som Chefstränare för U-19 med en assisterande roll runt A-laget med tonvikt på rehab. Något som han hade under hösten och som funkade väldigt bra.

– Att Mikael fortsätter känns jättebra för gruppen och att vi kan fortsätta länka ungdom mot A-laget. Något som ligger i vår långsiktiga strategi för att skapa den brygga vi länge efterlängtat. I och med detta så får vi en naturlig länk och vi kan på ett bra sätt arbeta med den integrering av unga spelare i A-laget som vi påbörjade förra året, säger Pelle Brädefors, Klubbchef.

Vi slutför nu förhandlingar med fystränare, assisterande tränare samt en målvaktstränare för både U-17 och U-19. Något som vi siktar få på plats innan jul.

Uppstart för U-19 blir 10 januari.

/red