Montero blir kvar permanent i KB

kb-redNyheter, Senior

Michel Montero (till höger) blir kvar i KB. Här jublar han över Alexander Hedmans straffmål i slutsekunderna i slutomgången mot BKV Norrtälje. Det var för övrigt Michel Montero som ordnade straffen som ledde fram till segermålet. Foto: Anders Jansson

Michel Montero kom till Karlbergs BK inför förra säsongen på lån från Djurgårdens IF. Sedan en tid står det klart mittfältaren gör en permanent övergång till division 2-laget.

Michel, nu står det klart att du kliver över till KB på permanent basis. Var det ett självklart val?
– Ja, det var det, hade inte tänkt mig något annat när min utlåningsperiod tog slut. Trivs extremt med bra med killarna i laget och alla tränare vilket gjorde det ännu enklare. 

Hur vill du recensera förra säsongen, din första hos oss?
– Fick en bra start inför förra säsongen med några mål och mycket speltid under försäsongen sen åkte jag på lite skador och en sjukdom som gjorde att jag missade hela våren. Det som var positivt var att jag var spelklar innan sommaruppehållet och kunde köra hårt själv under ledigheten och tyckte jag kom tillbaka starkare till andra halvan av säsongen och kunde hjälpa laget till de framgångarna och fina spelet vi hade under hösten. 

Tyvärr åkte du på en oturlig knäskada. Hur går rehab, hur har du mått och när är du tillbaka?
– Ja, inför sista kvalmatchen mot Haninge drog jag av mitt yttre ledband oturligt nog på en träning. Rehaben går bra och jag ligger i fas med den tidsramen jag och min sjukgymnast satt upp. Svårt att säga när jag ska slussas in i träning exakt men räknar iallafall med att kunna få känna på lite boll i början av mars.

Målsättning i år?
– Målsättningen i år att komma tillbaka från min skada först och främst för att sen kunna hjälpa laget till div 1, vilket jag tror vi löser utan ett kval detta år.

FAKTA
Namn: Michel Montero. Född: 1999. Moderklubb: IF Brommapojkarna. Position: Mittfältare. Kom till KB: 2018 (på lån från Djurgårdens IF). Matcher i KB: 16 (8 starter). Mål: 5. 

Vi tackar Michel för pratstunden och önskar honom lycka till under säsongen!

Kommentarer

kommentarer